تونر چیست

موراشین
آخرین بروز رسانی: 12 آذر 1403
2 دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
تونر چیست

اگر به دنبال این هستید که تونر چیست باید بدانید که بخش مهم زندگی هر فردی زیبایی است که دارد. روزانه ممکن است از کرم ها و آبرسان های مختلفی استفاده کنید تا همواره بتوانید پوست خود را شفاف و سالم نگه دارید. اما گاهی اوقات با وجود رسیدگی هایی که برای پوست انجام می شود باز هم پوست دچار آلودگی ها و عیوبی است که برطرف نمی شوند.

در این زمان است که تونر ها می توانند به کمک پوست شما بیایند و عیوبی که بر روی سطح پوست تان وجود دارد را برطرف کنند. در این مقاله ما میخواهیم به صورت کامل به تمام موضوعات مهم و کلیدی که در مربوط به تونر می شود بپردازیم و شما را به صورت کامل در این رابطه راهنمایی کنیم.

تونر چیست

فهرست مطالب

تونر چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم بگوییم که تونر برای چیست و معنی تونر چیست بهتر است که بدانید تونر ها دارای دو نوع هستند که تعریف هر کدام از دیگری کاملا متفاوت است. یکی تونر پوست و دیگری تونر مو است که ما در این مقاله قصد داریم به تونر صورت بپردازیم. اما بد نیست بدانید که تونر مو برای خنثی کردن تناژ زرد و نارنجی موهای دکلره شده است و کمک می کند که مو به خاکستری یا دودی تغییر رنگ دهد.

اما تونر صورت، یکی از محصولات پوستی است که پس از شستشوی صورت و پاکسازی آن، به منظور تقویت و بهبود حالت پوست، استفاده می‌ شود. تونر صورت عمدتاً شامل موادی مانند آنتی‌اکسیدان‌ها، ضدعفونی‌ کننده‌ ها، مواد مرطوب کننده و مواد آرام بخش می‌باشد که به پوست کمک می‌کند تا از ترکیبات مفید سایر محصولات پوستی بهترین استفاده را ببرد.

استفاده از تونر صورت به کنترل ترشح چربی پوست کمک می‌کند و با کاهش احتمال بروز جوش و لک‌ های پوستی، به بهبود وضعیت پوست کمک می‌کند. همچنین تونر صورت، در تعادل کردن pH پوست، تقویت سلول‌های پوستی و بهبود مواد مغذی و مرطوب کننده پوست مفید است.

بیشتر بخوانید: کانسیلر چیست؟

تونر چیست

دلایل استفاده از تونر چیست؟

تونر برای افراد مختلف فواید و کاربردهای متنوعی دارد که در این بخش تلاش کرده‌ایم به طور مختصر به آن‌ها بپردازیم:

1. بسته شدن منافذ پوست

اگر پوست چربی دارید و منافذ باز آن شما را آزار می‌ دهد، می‌ توانید با استفاده از یک پنبه یا پد آرایشی، مقدار کمی تونر را روی پوست ماساژ دهید و شاهد کوچک‌ تر شدن منافذ پوست خود باشید.

2. تنظیم pH پوست

پوست به طور طبیعی حالتی اسیدی دارد، اما استفاده از صابون‌ های قلیایی می‌ تواند این تعادل را برهم بزند. در چنین شرایطی، پوست برای بازگشت به حالت عادی به زمان نیاز دارد. تونر با تسریع این فرایند، از آسیب دیدن پوست جلوگیری می‌ کند.

3. ایجاد لایه محافظتی

تونرها با کمک به بسته شدن منافذ و سفت شدن پوست، نفوذ آلودگی‌ ها و ناخالصی‌ ها به آن را کاهش می‌ دهند. همچنین، این محصولات یک لایه محافظتی روی پوست ایجاد می‌ کنند که مانع از نفوذ کلر و مواد معدنی موجود در آب می‌ شود.

تونر چیست

4. رطوبت‌ رسانی به پوست

برخی تونرها مانند یک مرطوب‌ کننده عمل کرده و رطوبت پوست را جذب کرده و آن را مرطوب نگه می‌ دارند.

5. افزایش شادابی پوست

تونرها با پاکسازی و تمیز کردن پوست، آن را شاداب و باطراوت نگه می‌ دارند و به طراوت طبیعی آن کمک می‌ کنند.

6. کاهش موهای زیرپوستی

تونرهای صورت که حاوی مقدار مشخصی اسید گلیکولیک یا سایر آلفا هیدروکسی اسیدها هستند، به جلوگیری از ایجاد موهای زیرپوستی کمک می‌ کنند و پوست را صاف‌ تر نشان می‌ دهند.

با استفاده منظم از تونر، می‌ توانید سلامت و زیبایی پوست خود را حفظ کنید.

نحوه استفاده از تونر پوست به چه صورت است؟

برای شروع استفاده از تونر، ابتدا باید نوع پوست خود را بشناسید و تونری متناسب با آن انتخاب کنید. در گام اول، صورت خود را با یک ژل، فوم، یا شوینده مناسب شست‌ و شو دهید. اگر در روتین پوستی‌ تان از لایه‌بردار یا اسکراب استفاده می‌ کنید، پس از شست‌ و شوی صورت به این مرحله بروید. پس از لایه‌ برداری، پوست را با آب خنک بشویید و به‌ آرامی با یک حوله نرم خشک کنید تا آماده استفاده از تونر شود. اگر از لایه‌ بردار استفاده نمی‌ کنید، پس از شست‌ و شوی اولیه، پوست را به‌ آرامی خشک کنید.

در مرحله بعد، مقدار کمی تونر روی یک پد آرایشی بریزید و آن را به‌ آرامی روی تمام قسمت‌ های صورت پخش کنید. سپس یکی دو دقیقه صبر کنید تا تونر کاملاً جذب و خشک شود. پس از آن، کرم موردنظر خود را روی پوست بزنید. استفاده از تونر تأثیر کرم‌ های درمانی را تقویت می‌ کند، بنابراین اگر از کرم‌ های ضدجوش استفاده می‌ کنید، می‌ توانید با خیال راحت پس از خشک شدن تونر، آن را روی پوست بمالید. همچنین، استفاده از کرم مرطوب‌ کننده روی تونر به حفظ شادابی و طراوت پوست کمک می‌ کند.

نکات مهم استفاده از تونر

انتخاب تونر مناسب با نوع پوست

برای دستیابی به نتایج ایده آل از تونری که خریداری کرده‌ اید، باید آن را بر اساس نوع پوست و نیازهای پوستی خود انتخاب کنید. پوست‌ های چرب معمولاً با تونر های حاوی خاصیت لایه‌ برداری بهتر تمیز می‌ شوند، در حالی که تونرهای مخصوص پوست خشک، رطوبت بیشتری به این نوع پوست‌ ها می‌ رسانند. 

پوست حساس

افرادی که پوست حساس دارند به‌ خوبی می‌ دانند که پیدا کردن محصولی که باعث برافروختگی، خارش یا التهاب نشود، دشوار است. برای این نوع پوست، تونرهایی تولید می‌ شود که خاصیت تسکین‌ دهندگی داشته و به کاهش التهاب کمک می‌ کنند. بسیاری از این تونرها حاوی عصاره‌ ی آلوئه‌ ورا هستند که به آرامش پوست کمک می‌ کند.

پوست خشک

اگر پوست خشکی دارید و نگرانید که استفاده از تونر پوست شما را خشک‌ تر کند، بهتر است به سراغ تونرهای بدون الکل بروید. هرچند برخی مواد طبیعی حاوی الکل هستند و برای پوست خشک مشکلی ایجاد نمی‌ کنند، اما توصیه می‌ شود از تونرهایی که به‌طور مصنوعی الکل به ترکیبات آن‌ ها اضافه شده است، استفاده نکنید.

پوست چرب

در مقابل، پوست‌ های چرب با استفاده از تونرهای حاوی الکل مشکلی ندارند. این تونرها به‌طور خاص برای کاهش چربی اضافی پوست طراحی شده‌ اند و معمولاً خواص ضدباکتری و ضدآکنه نیز به آن‌ ها اضافه شده است، که برای کنترل آکنه و تمیز نگه‌ داشتن پوست بسیار مفید هستند.

انتخاب تونر مناسب با توجه به نوع پوست، نقش مهمی در سلامت و زیبایی آن دارد.

بیشتر بخوانید: تینت لب چیست؟

انواع تونر و تفاوت‌های آن‌ها

تونرها به سه دسته اصلی تقسیم می‌ شوند: آبرسان، لایه‌ بردار و درمانی. در ادامه، به بررسی کاربردها و خواص هر یک از این انواع می‌ پردازیم:

1. تونر آبرسان

همانطور که پیش‌ تر گفته شد، یکی از مهم‌ ترین وظایف تونر، افزایش رطوبت پوست است. برخی از تونرها به‌طور اختصاصی برای آبرسانی طراحی شده‌ اند و برای پوست‌ های خشک و حساس بسیار مناسب هستند. این تونرها به پوست کمک می‌ کنند تا التهاب و خشکی ناشی از شست‌ و شوی صورت را کاهش دهد.

ترکیبات اصلی:
هیالورونیک اسید، گلیسیرین، عصاره گل رز و دیگر مواد آبرسان که به حفظ رطوبت پوست کمک می‌ کنند.
این تونرها معمولاً بافتی سبک دارند و نیازی به استفاده از پد آرایشی برای اعمال آن‌ها نیست.

 

تونر چیست

2. تونر لایه‌ بردار

این دسته از تونرها حاوی آلفا هیدروکسی اسیدهایی مانند گلیکولیک اسید هستند که به پاکسازی عمیق پوست کمک می‌ کنند. با نفوذ به لایه‌ های زیرین، سلول‌ های مرده و چربی‌ های اضافی را از پوست خارج کرده و به تنظیم تولید سبوم کمک می‌ کنند.

3. تونر درمانی

این تونرها با هدف برطرف کردن مشکلات خاص پوستی مانند آکنه، چین‌ و چروک، التهاب، جای زخم یا چربی بیش‌ از حد تولید می‌ شوند. علاوه بر تنظیم PH پوست و رطوبت‌ رسانی، این تونرها به بهبود مشکلات پوستی نیز کمک می‌ کنند.

4. تونرهای ترکیبی و متنوع

برخی از تونرها با عناوین خاصی مانند “روشن‌ کننده پوست” یا “متعادل‌ کننده” عرضه می‌ شوند. این تونرها معمولاً در یکی از دسته‌ بندی‌ های اصلی قرار دارند اما به دلیل ترکیبات اضافی خود، خواص دیگری نیز ارائه می‌ دهند.
به‌ عنوان مثال، تونر روشن‌ کننده ممکن است حاوی مواد ضدلک مانند نیاسینامید، عصاره لیمو یا چای سبز باشد که به کاهش تیرگی و شفافیت پوست کمک می‌ کند.

تونر چیست

سوالات ضروری

تونر صورت محصولی است که بعد از شستشوی صورت استفاده می‌شود تا پوست را تمیز کرده، سبک کند و به نرمی و لطافت آن کمک کند. تونر صورت به طور کلی حاوی ترکیبات طبیعی است که به پوست شما کمک می‌کنند تا سالم، نرم و تازه باشد.

بهترین زمان مصرف آن پس از شستشوی صورت و قبل از استفاده از مرطوب کننده است اما دقت داشته باشید که حتما قبل از استفاده از تونر به نوع پوست تان توجه کنید.

تونر برای انواع پوست های مختلف موجود است و باید با توجه به نوع پوست تان تونر را انتخاب کنید.به عنوان مثال، تونر برای پوست چرب معمولاً حاوی ترکیبات ضد باکتری مانند اسید سالیسیلیک است.

ترکیبات موجود در تونر صورت متنوع هستند و شامل عصاره‌های گیاهی، آلوئه ورا، گلاب، اسید های مختلف و… می‌شوند. ترکیبات موجود در تونر، بسته به برند و نوع تونر متفاوت است.

3.7/5 - (4 امتیاز)

2 دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.